RVS op maat: Maatwerk naar uw wens

 

rvs op maat 5
Wilt u rvs op maat hebben voor uw jacht? AFT denkt graag mee over de mogelijkheden die u voor ogen heeft. Wij kunnen de schepen aan elke wens van de klant voldoen.

Maatwerk oplossingen

AFT is gespecialiseerd in rvs op maat te maken. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn het ontwerpen, produceren, assembleren en monteren van rvs scheepsbeslag. Deze werkzaamheden voeren wij uit in de jacht en scheepsbouw.

AFT zet uw ideeën om in hoogwaardige rvs producten doordat we de specialistische kennis hebben om ongewone ideeën tot realiteit te brengen.

Dit maken wij mogelijk door:

  • Flexibiliteit in de organisatie
  • Vakkundige kennis op ons vakgebied
  • Vakbekwame medewerkers
  • Jarenlange ervaring

Maatwerk op uw schip

Heeft u nieuwe ideeën of wensen voor u schip.Kom dan bij AFT langs of geef ons een belletje om hierover te praten. Wij kunnen ook op locatie komen en zo een goed beeld  vormen van uw schip en de mogelijkheden. Onze medewerkers willen uw graag adviseren over uw schip en welke werkzaamheden wij kunnen uitvoeren.

Montage op uw schip

De montage van uw schip wordt gedaan door onze eigen medewerkers. Hierbij verstaan ze hun vak en willen ze graag hoogstaande kwaliteit afleveren. Het monteren van de schepen kan zowel bij uw op locatie worden gedaan als bij ons in de werkplaats.

RVS op maat voor uw schip?

AFT regelt alle werkzaamheden voor uw schip, en wil graag de handen ineenslaan om dit te verwezenlijken. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. U mag ook bij onze vestiging in Heeg langskomen om dit te bespreken.