Constructie en interieurbouw

Constructie en Interieurbouw 

Niet alleen expert in de luxe jacht en scheepbouw maar ook voor het vervaardigen van roestvrijstalen constructies in de constructie en interieurbouw. Onze ervaring op het gebied van constructies uit plaatwerk of opgebouwd uit kokers is dan ook breed en kent vele toepassingen zoals: luifels, trappen, framebouw, interieurbouw en maatwerk. In de uitvoering van ons werk staat ook de constructie en interieurbouw voorop.

constructie en interieurbouw

Interieurbouwer 

Als interieurbouwer maakt AFT al het rvs materiaal die uw interieur verfraaien. Zo maken wij trappen, balustrades en meerdere toepassing voor het binnenhuis. Wij kijken graag met uw mee naar de wensen en behoeften voor de woninginrichting van het huis. Wilt u van de woonkamer naar de slaapkamer een roestvaststalen trap en ballustrade hebben dan kan AFT dat voor u verzorgen.
Onze vakbekwame medewerkers zullen graag tijd en aandacht aan uw interieur besteden zodat het aan uw wensen voldoet.

Wilt u  roestvast staal in uw interieur hebben? Neem dan contact op met onze medewerkers.

constructie en interieurbouw

Constructiebouw

In de constructiebouw kan AFT het rvs materiaal maken voor bruggen,kunstwerken en gebouwen. Voor de bouwconstructies luisteren we graag naar uw wensen en eisen die u hier aan stelt. Zo heeft AFT bij de brug bouwen in Scharnegoutum het roestvast stalen hekwerk geleverd.

Wilt u een roestvast stalen constructie hebben voor uw project? Neem dan contact met on s op.

Het bedrijf voor constructie en interieurbouw in rvs

Wilt u een bedrijf dat uw roestvast stalen constructie en interieur levert, rekening houdt met uw wensen en de mogelijkheden dan bent u bij AFT aan het goede adres.

Voor meer informatie hierover kunt u onze medewerkers bereiken op telefoonnummer 0515-521133.